Nu kan du ser vårt webbinarium här

Den 24 januari sände Informationscentrum för hållbart byggande ett webbinarium för att presentera sin verksamhet. Du som inte hade möjlighet att titta då kan se webbinariet nu. Du kan ta del av webbinariet i sin helhet eller välja att se delar av det. Hör gärna av dig när du sett filmerna. Vad kan du bidra med? Vad vill du veta mer om? Vi är i ett intensivt uppbyggnadsskede och tar tacksamt emot dina synpunkter. Kontaktadressen hittar du längst ner på sidan.
Publicerat: 2018-01-29

WEBBINARIET. Här nedan kan du klicka för att se hela webbinariet. Den filmen är ungefär 20 minuter. Längre ner på sidan hittar du en hälsning från bostadsministern, presentationen av styrgruppen och en demo av sajten.

 

STYRGRUPPEN. Informationscentrum för hållbart byggande är ett samarbete mellan Svensk Byggtjänst och fem underleverantörer. Det är Nationellt Renoveringscentrum NRC, Energikontoren Sverige, IVL Svenska Miljöinstitutet, RISE och Sustainable Innovation. Var och en av dessa har en representant i styrgruppen och de presenterar sig i den här filmen:

 

MINISTERN. Bostadsminister Peter Eriksson skickade en inspelad hälsning. Här kan du ta del av hans tankar och förväntningar kring hållbart byggande - både på branschen och på Informationscentrum för hållbart byggande. 

 

WEBBEN. Koordinator Johan Nuder visade en demo över hur hemsidan ichb.se fungerar. Den filmen ser du här: