Tio guider - en guldgruva för hållbart byggande

Hurra! Nu har vi publicerat 10 guider för dig som vill bli en bättre beställare av hållbar renovering och nybyggnation. Du hittar bakgrundsinformation, tekniska beskrivningar, enkla åtgärder, checklistor, tips och goda exempel - både i text- och i filmformat. Hållbara hälsningar från oss på ICHB.
Anna-Klara Aspegren
Publicerat: 2020-02-12

Du som är nyfiken på FTX, tilläggsisolering eller vill veta mer om hur du undviker vattenskador - välkommen till oss på ichb.se. Vi har svaren!

Nu har vi publicerat 10 fullspäckade guider som alla innehåller både översikter och detaljer. Efter faktatunga avsnitt kommer fjäderlätta tips & råd - alla kommer att hitta något som gör att du blir en lite bättre beställare av hållbar renovering eller nybyggnation. 

Tio kvalitetssäkrade guider

  1. Styrning av värmeeffekt
  2. Social hållbarhet
  3. Driftoptimering
  4. Boendedialog
  5. Vattenskador
  6. Tilläggsisolering
  7. Ekosystemtjänster
  8. Byggmaterial
  9. Solel
  10. FTX

Varje guide innehåller stora mängder information och du får lätt en överblick genom att ögna igenom innehållsförteckningen som ligger i vänsterspalt. Vill du läsa hela, kryper du ner i soffan och börjar från början. Vill du bara läsa en eller ett par stycken så klickar du på önskad rubrik i innehållsförteckningen - du väljer själv. 

Och du, alla guider är kvalitetssäkrade. Det betyder att innehållet är hämtat ur forskningsrapporter, ur beprövad kunskap och att det är läst och godkänt av experter inom respektive område. Det kan du lita på!